Bloemen voor bedrijven

bedrijfsbloemen, inrichting, bloemen, bedrijven

Bloemen voor bedrijven:

Ineke en Bouke zijn niet alleen graag uw bloemist, maar ook sfeermaker voor bedrijven. We adviseren u dan ook graag over bloemen en planten in uw bedrijfspand. Of het nu om een kantoor of een restaurant gaat, alles is mogelijk wat betreft aankleding van bedrijven. Door onze ervaring met bloemen en onze creativiteit zijn wij er van verzekerd u naar uw (zakelijke) wensen van dienst te kunnen zijn.

Wij zorgen er voor dat uw pand altijd fleurig aangekleed is. De bloemen en planten worden vanzelfsprekend aangepast aan uw persoonlijke wensen en smaak. We houden hierbij ook rekening met het seizoen. De boeketten worden geleverd in een passende (leen)vaas.

Bloemen voor gelegenheden:

Wij kunnen op basis van uw wensen het personeel voorzien van een fleurige attentie bij speciale gelegenheden. Alles is mogelijk: of het nu gaat om verjaardagen, een kerstgeschenk of een trouwdag. Wanneer u aan ons een jaarkalender met de data doorgeeft, regelen wij (op basis van gemaakte afspraken) de rest voor iedere aangegeven gelegenheid.

Ook bij open dagen, bedrijfsfeesten of andere belangrijke gelegenheden voor bedrijven voorzien wij uw locatie graag van een sfeervolle aankleding. Samen met u bepalen wij welke bloemen geschikt zijn voor de locatie. En wanneer dit nodig is komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Naar aanleiding van een gesprek sturen wij u een (vrijblijvende) offerte. Hierbij kunnen wij ook potten of glaswerk voor de bloemen op leenbasis meeleveren.